Jam Dinding

Google Search

Custom Search

Chat

Create a Meebo Chat Room

Camna Nak Dapatkan Movie Latest Dvd Rip?


1. download java di sini. kenapa perlu java? sbb memang java diperlukan sebelum install azureus. berkorban lah sedikit waktu dan kemudian semua nya akan berjalan seperti biasa. selepas install java ke dalam pc. pegi ke step ke 2.

2. download azureus di sini
kenapa azureus? sbb bagi saya setakat ni software ni paling ok dengan software2 lain. bittorrent langsung xleh harap apatah lagi TM NET sekat pendowloadan torrent melalui software tersebut. download dan install azureus ni.
begini lah rupa azureus. yang latest pun lain sikit jer, tak banyak berbeza.


3. cari torrent kat www.mininova.org
search. buleh nak select kategori atau terus search. sebenarnya anda juga buleh download game, software, e book dan lain2 selain daripada movie. bila jumpa apa yg anda search, klik pada seed. seboleh2nya amik seed yang paling banyak bermakna movie tu paling ramai orang share supaya movie tu lebih cepat siap di download oleh azureus. selain itu sila tgk bahasa movie tu. ambillah yang ada perkataan ENG (english). jgn ambil bahasa lain kecuali anda betol2 faham bahasa tersebut. sila lihat gambar di bawah.



4. lepas download magnet torrent tadi, double klik dan secara automatik fail tu akan di add ke dalam list download pada azureus.



5. start azureus setiap kali start windows.. kalu nak cepat tak payah tutup pc.. biar selama satu malam keesokannya anda akan dapat menikmati hidangan movie dvd rip..